Gearomatiseerde Vialone Nano rijstpudding - Carlo Cracco
[wpurp-searchable-recipe]Vialone Nano rijstpudding gearomatiseerd met witte koffie - Carlo Cracco - - verse volle melk, Vialone Nano rijst, mineraalwater, hele koffiebonen, kristalsuiker, steranijs, groene kardemonpeul, , Zet de melk op het vuur en breng deze tegen de kook aan. ; Zet het vuur uit en voeg een paar minuten later de koffiebonen, kardemon en steranijs toe; Sluit het deksel, wacht 5 minuten en zeef de melk; Giet de met koffie gearomatiseerde melk in een
steelpan en voeg het water, de rijst en de suiker toe; Zet op het vuur en laat 15 minuten zachtjes koken.; Als de rijst gaar is, serveer je deze (warm) in vier schaaltjes.; Voeg een beetje water toe als je het gerecht koud
wilt serveren, en bestrooi het eventueel met pure
chocoladestukjes en een verkruimeld koekje.; - <em>Attenzione:</em> in tegenstelling tot de overige risotto, moet deze niet al dente maar juist zacht en romig zijn.
Het recept is afkomstig uit de <a href="https://ift.tt/2Y1lnJ8" target="_blank" rel="noopener">Masterclass Risotto van Carlo Cracco</a>. Bekijk wat hij tijdens die masterclass aan extra deelde op het gebied van risotto-tips
<p style="text-align: center;">Buon appetito!</p> - Dolci - Veneto - Facile - Vegetariano[/wpurp-searchable-recipe]
Het artikel Gearomatiseerde Vialone Nano rijstpudding - Carlo Cracco was eerder geschreven op: Italie.nl Service
0 Comments:
Post a Comment
<< Home